Vra Kunder

XADREZ
Lusitano hingst
Född 2003
Såld till Katarina
Sverige
December 2010

Jag visste exakt vad det var för häst jag letade efter när jag bad Carlos att hjälpa mig i jakten på den perfekta hästen! Carlos gjorde ett fantastiskt bra jobb! Han provred en hel del hästar åt mig, de flesta ägdes inte av Classical Equines. Anledningen till att jag till slut köpte en häst av er berodde helt enkelt på att ni hade den bästa hästen. Jag är otroligt nöjd och tacksam över min underbara och högt utbildade häst Xadrez. Även min tränare, som är en Grand Prix ryttare, är så förtjust i honom att hon har frågat mig, säkert 10 gånger, om jag vill sälja honom till henne. Men det är inte aktuellt så jag hoppas att Carlos kan hjälpa henne i framtiden att hitta ytterligare en häst som är precis som min.
Vill man köpa en kvalitetshäst så rekommenderar jag att man vänder sig till Classical Equines. Sannolikt så kommer ni att bli lika nöjda och glada som jag!
 

CAMPEO
Lusitano hingst
Född 2007
Såld till Alexandra
Belgien
December 2010

Jag är tycker väldigt mycket om min häst Campeão! Han lär sig allting så fort och har ett superbra psyke! Eftersom han inte har varit utsatt för något trauma i sitt liv, utan har haft en bra uppväxt och inridning, så har han förtroende för ryttaren och människan, vilket gör allt lätt. Han var bara tre år när jag köpte honom och med arbete så blir han starkare och starkare för var dag. Jag är jätteglad för min häst och är säker på att vi kommer att få uppleva många roliga saker tillsammans!

Foto: Alexandra Meulmans

 

BOLERO
Lusitano valack
Född 2006
Såld till Birgitta
Sverige
September 2010

" Idag fick Bolero skor på alla fyra. Han var lugn och uppförde sig väl. Han har även fått ett tjockt vintertäcke så att han inte skall frysa i vinter. Ridningen går fortsatt bra och han är mycket nöjd med maten som serveras!"

VINGADOR
Lusitanokorsning hingst
Född 2002
Såld till Miriam
Tyskland
Augusti 2010
"Han är fantastisk! Det är ett nöje att rida varje dag!"

 

XEQUE DO NILO
Lusitano hingst
Född 2003
Såld till Tina
Tyskland
April 2010

"Förra veckan så var jag på min första tävling i Working Equitation med Xeque. Han var otrolig! Vi kom tvåa i dressyren och fyra sammanlagt. Tävlingen hölls på en yta som var över 3 kilometer!

Jag är väldigt lycklig över Xeque därför att han är så talangfull och har en så vänlig karaktär. Classical Equines är ett mycket professionellt ställe och Carlos gör ett fenomenalt bra arbete med hästarna.

Min första adress när jag söker efter en Lusitano är Classical Equines!"
 

Design & Development by: Richardesign