Shower och Uppvisningar

Classical Equines anordnar, i samarbete med Centro Hipico e Turistico do Vale do Sousa, dressyrshower över hela Europa. Vi har ett flertal spektakulära nummer, som Pas de Deux, skolor ovan mark, arbete på lång tygel, simulerad tjurfäktning, portugisiskt ”krigsskådespel” och ett solonummer där endast ekipaget är belyst, i en för övrigt helt mörklagd lokal. Alla nummer framförs med speciellt koreograferad musik och fantastiskt vackra dräkter.


Organisatörer kan välja på en komplett show eller ett urval av önskade nummer. Våra Lusitanos är oerhört välutbildade och publiken brukar bli hänförd! Våra hästar är vana vid att resa och har uppträtt i Portugal, Spanien, Frankrike och Tyskland. Våra uppvisningar brukar ge mycket positiva efterdyningar - anlitar du oss, så kommer din tillställning att bli omtalad!
Om du är intresserad av att vi skall uppträda på din tillställning, så tveka inte att höra av dig. Låt oss veta dina önskemål så ger vi dig en offert på showen. Priset beror på hur långt vi skall åka och på vilken typ av föreställning du vill ha.

                     Vi ser fram emot att slå din publik med häpnad!

 


 


Design & Development by: Richardesign